I Mitt Vardagsrum 2009

Doffe live & DJ 12/2-09

Doffe/Thunderbird live I Mitt vardagsrum, Mortens Krog 12/2 -2009. Att vara trevlig lönar sig, då får man många vänner (Hm kanske borde prova det själv någon gång). Att vara talangfull, ja helt enkelt jäkligt bra som musiker lönar sig också. Slår man ihop dessa två komponenter från man, Doffe! Därför var det kanske inte så konstigt att det blev fullsattt framför scenen denna kyliga vinterkväll i Uddevalla. Ute låg snön och inne värmde Mr Thunderbird himself publiken/gästerna med grym musik, vinylplattor varvat med lite cd-skivor följt av livekonsert. Premiären för YouTube får vänta tills nästa vardagsrum pågrund av tekniska problem. Nu var det väl inte så många som sörjde det, denna kväll. Doffe var fantastisk vid skivspelaren och inte minst på scenen där han trollband publiken. Tack alla som kom, tack alla inblandade, tack Doffe!

Lars Wallin
Uddevallakassetten

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: