UK-Club

20/3 -09 Dundertåget

2009-03-20 DUNDERTÅGET Uddevallakassetten, Mortens Krog. Dundertåget fyllde Mortens till bristningsgränsen med gamla vänner, släkt och nyblivna fans. Vilket segertåg det blev, bandet hade publiken i sina händer från det att första ackordet slagits. Stämningen stegrades i takt med de berömda ostbågeposerna, gitarrduellerna mellan de fd Uddevallaborna Dala och Robert och ett allt högre publikjubel. Stora leenden på bandmedlemmarna, och stora leenden i publiken. Stadens rockkung var äntligen hemma! Rock’n roll!

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: