I Mitt Vardagsrum 2009

Henke Wermelin & The Delinquencies 19/11 -09


Henke Wermelin & The Delinquencies 19/11 – 2009. En märklig kväll I Mitt Vardagsrum, märklig på så sätt att det var mer folk i bandet än publiken! Uddevallas musikälskare orkade inte trotsa mörkret, tröttheten, envetet regn och tomma plånböcker. Synd för Henke Wermelin & The Delinquencies bjöd på vacker pop. Pop svårt att sätta fingret på om man ska beskriva, men jag försöker ändå, tänk er Beach Boys, The Sleepy Jacksons, Hellström någonstans där, så lät det. Ja lyssna själva förresten på videoklippen. Stor respket för band som kör på och bjuder till oavsett publikuppslutning! Peter Hansson aka Dj Hanssom lirade skivor. Det blev en bra kväll i lilla Uddevalla.

Lars Wallin
UddevallakassettenAbout uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: