I Mitt Vardagsrum 2009

Jighouse 12/11-09

Jighouse 2009-11-12 live I Mitt Vardagsrum. Att sitta med en Kilkenny, Guiness eller varför inte Irish coffee i handen på en intim liten pub samtidigt som det bjuds på livemusik med Irländska toner är alldeles underbart. Man blir glad och varm i själen, musiken är så genuin och medryckande. Uddevallakassettens klubb I Mitt Vardagsrum hade denna kväll bjudit in Jighouse, legendariskt band från Uddevalla med Irland varmt bevarat i sina hjärtan. Gruppen inledde med skivspelning av sällan skådat slag, intressant och lärorikt bjöds det på fantastisk musik.Konsertmässigt gick gruppen på knock, det virvlade både på scenen och bland publiken. Otroligt skickliga musiker, vacker sång, ja helt enkelt förbaskat bra!

Lars Wallin
Uddevallakassetten

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: