I Mitt Vardagsrum 2009

Lars Wallin & The TribeLars + Linds 24/4-09

Lars Wallin & The TribeLars + Linds 2009-04-24 Säsongsavslutning för vår klubb “I Mitt Vardagsrum”.

Det blev en perfekt avslutning för Uddevallakassettens torsdagsklubb I Mitt Vardagsrum. Ute hade solen värmt våra själar hela dagen, och nu väntade en kväll i trevliga vänners lag! Kan det bli bättre? Undertecknad inledde med skivor, lite god vegetarisk mat och öl. Mortens var hyfsat välbesökt när kvällens första artist. Linds ca kl 20.15 klev upp på scenen för sin debutspelning. Mottagandet var varmt och hjärtligt och konserten gick hur bra som helst, är övertygad om att vi får höra mer från Linds i framtiden. Efter henne gick Victoria med pojkvän upp på scenen för att framföra Imperiet klassikern “Du ska va president”, oj vilken allsång det blev! Därefter var det dags för stadens poet himself, Thommy Ask som bjöd på eget alster, gött Tompa! Efter lite skön pausmusik med Linton Kwesi Johnson (På skiva alltså) så var det då dags för kvällens huvudartister Lars Wallin & The TribeLars, kvällen till ära förstärkta med Alexander Blom från The Movers. Nu är väl inte jag rätt person att berätta om hur det lät, men va fan det gick väl helt ok, vi hade hur kul som helst! En bra kväll i vår stad Uddevalla!

Lars Wallin
Uddevallakassetten

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: