I Mitt Vardagsrum 2009

Le Grahnd Band + DJ Kongstad 20/3-09

Le Grahnd Band Exakt så här föreställde jag mig att “I Mitt Vardagsrum” skulle fungerar och se ut. Massor av folk, avslappnad stämning, livemusik, vinyl och cd-skivor och så äntligen Youtube! Youtube där gästerna kan önska precis vad som helst. Igår (torsdag 19/3) när flickorna Grahn (Matilda och Lina) samlade musikerstyrkorna till sitt Le Grahnd Band satt allt på plats. Båda seten med livemusik, först Matilda, Lina och Edward (The Movers) följt av Matilda, Lina, Daniel och Otto var oerhört bra. Skivsamlaren och Dj kungen Kongstad inledde kvällen med skivor innan undertecknad med gemensamma krafter med Kongstad skötte datorönskningarna. Undrar om det inte var publikrekord också, det var fullsmockat framför scenen! Tack Le Grahnd Band, Kongstad, Mortens Krog och PUBLIKEN!

Lars Wallin
Uddevallakassetten


About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: