I Mitt Vardagsrum 2009

The 2120’s Dj Christian Smedström 26/2-09

Christian Smedström gästade torsdagen 26/2 -09 uddevallakassetten och I Mitt Vardagsrum med sitt soloprojekt The 2120’s. Christian är förmodligen mer känd som gitarrist i band som Awesome machine, Full metal jacket och aktuella On Parole. Vi fick alltså en artist som lirat i New York, Los Angeles, Paris osv osv på besök i vårt lilla vardagsrum. Christian var hur cool och bra som helst och bjöd på skönt bluesigt gung med slidegitarr och sång. Denna kväll var även Youtube igång på tv-skärmen, varvat med vinyl och cd-skivor från Christian. En trevlig kväll där alla gästerna sjöng för Ulf Aldeborn som firade sin födelsedag med uddevallakassetten.

Lars Wallin, Uddevallakassetten

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: