I Mitt Vardagsrum 2009

Tillfällit 3/12 -09

TILLFÄLLIT live I Mitt Vardagsrum 2009-12-03. Uddevallas första punkband återförenades för att fira 30-års jubileum hos Uddevallakassettens klubb I Mitt Vardagsrum. Shit vad tiden går, såg Tillfällit flera gånger, bla då de öppnade för Rude Kids, (Dom som skrev Raggare is a bunch of motherfuckers), såg Tillfällit i Sommarhemsskolans matsal, Bergs festplats mm mm. Det spreds en varm känsla av nostalgi att återigen se Östlund, Icke, Lasse och Janne tillsammans, synd att Marja som var gruppens sångerska inte längre finns med oss (förutom i våra minnen). Det var idel gamla bekanta som dök upp på Mortens denna kväll, gamla klasskamrater, punkare mfl. Hur lät det då? Ja, det sköna med 77 punken är ju att den faktiskt håller då den bygger på klassisk pubrock. Tyckte att Tillfällit var hur bra som helst, så här skulle det låta då det begav sig. Gulligast och det som fick publiken att brista var när Icke drabbades av skrattattack i samband med att han sjöng om hur det är att vara 15 år, ha ha fantastiskt, kolla in videoklippen och njut. Gästsångare denna kväll var från OJ4 Ola Weding och Straw Dogs Sonny Eskilsson. Det här var kultur, och en förbaskat trevlig kväll i Uddevalla.Oj, höll nästan på att glömma! He He Tillfällit fick avbryta sin konsert 2 gånger på grund av att man störde julshowen på andra våningen, ha ha ha, vilken underbar comeback!

Lars Wallin
Uddevallakassetten

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: