I Mitt Vardagsrum 2009

Troublemakers 27/9-09

Troublemakers + Lars Wallin & The Tribelars. Specialconcert for Fumi from Japan
Ett brinnande intresse för svensk punk förde Fumi, Akida och Hiroka från Japan ända till Sverige och Mortens Krog. Under en intensiv vecka har våra vänner lyckats se Asta Kask, The Headons, Terror Pop, Troublemakers och Lars Wallin & The TribeLars. Vi hade stämt träff på centralstationen i Göteborg där vi skulle hämta Fumi och hennes vänner för avfärd till Uddevalla. Akida som driver ett skivbolag i Japan och som bla givit ut en splitskiva med Troublemakers var förstås även han nyfiken på att äntligen få träffa det legendariska göteborgspunkbandet. Efter en liten rundtur i centrala Göteborg väntade strandpromenaden i Uddevalla. Återigen gästades det Wallinska hemmet av trevliga gäster där vi fick mottaga spännande gåvor. Mortens Krog ställde som vanligt upp med scen, respekt! Det blev riktigt mycket folk denna söndagskväll, jäkligt kul. Vi inledde med skivor, svensk punk förstås! Därefter lirade underteckand och mitt TribeLars till Fumi’s stora förtjusning. Troublemakers som endast gjort en akustisk spelning (Skivsignering på Bengans) innan var formidabla, fantastsikt bra. Det blev allsång, genuin glädje och en varm kväll att minnas länge. Hoppas vi får se fler akustiska spelningar av dessa Göteborgshjältar! Tack alla inblandade!

Lars Wallin
Uddevallakassetten

p.s se fler videos på youtube.com/uddevallakassetten


About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: