KassettFester

Uddevallakassettfest 6/3-05. Träff 16 Tema: “Årtal”

Träff 16 Tema “Årtal” värd: Ove “Spursen” & Ulrika, Nordens V. 1 F (Söder). Lördag 6 mars -05 Kl. 19.00
22 deltagare presenterade låtar som var födda samma år som dem själva. Det blev bidrag från 1951 fram till 1984, en ganska skön mix om ni frågar mig!. Herr Hansson uppklädd i parningsdräkt fick träda in som ordförande och gå igenom månadens tävling då dubbelv var upptagen med Marco Polo test, en tävling som Hansson vann. Dagen till ära närvarade ett Movers födelsedagsbarn som både firades och firade så till den milda grad att soffan missades. Bedömning av kroppsdelar gick igenom. Witting inledde den nya modeflugan “ridning” på stol! Kosmiska och värmande kassettkramar till Thomas, Putte & Gunilla! Tompa fick äntligen av sig tröjan, även om det dröjde tills han stod framför scenen på Mortens. Alderborn var full och lekte Jagger (Nähä é det sant?), insvept i en grön halsduk! Lemmy hade ont i ryggen. Paulina fick upp kassetterna på dansgolvet i vardagsrummet, disco! Edward spelade luftgitarr. Pontus gjorde en Bruce och fick korven i gungning. En trevlig tillställning helt enkelt, precis som vanligt.

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: