Kontoret

22/3 -12 Father Murphy (Italia) live på Kulturföreningen Uddevallakassetten


22/3 -12 Father Murphy (Italia) live på Kulturföreningen Uddevallakassetten
Uddevalla bjöds igår på psychedelic slow tempo, rock doom-musik av bandet Father Murphy bestående av Freddie Murphy, Chiara Lee och Vittorio Demarin. Det krävs en undergroundscen för den här typen av musik som är allt annat än main stream, och då Uddevallakassetten älskar allt annat som inte är main stream har vi nu startat upp en underground-scen dit vi bjuder in artister från hela världen, vi ser det som en kulturgärning. Kombinationen av stora band på Mortens och mindre på kontoret är konceptet detta jubileumsår. På kontoret har vi haft hittills haft besök av Vialka från Frankrike, Oh! Pears från USA, Arrington De Dionyso’s från USA, Father Murphy från Italien. Längre fram i vår gästar Elfin Sadle från Kanada och mer är på gång. På stora scenen (Mortens) har vi hittills haft Kapten Röd, Graveyard, inom kort Weeping Willows. Om två veckor smäller vi på med C60 festivalen där bla Trummor & Orgel feat Ebbot lirar. Fan Uddevalla vibrerar av musik just nu. Kolla in våra kollegor MF Adrian som nyligen körde Entombed och snart Imperial State Electric, detta förutom en drös extrakonserter, kolla in Musikhuset Live som snart presenterar Casablanca. Bluesföreningen, Collegium Musicum, Dinkytown, Köket, Höga-C, Mortens osv osv, den som klagar på musiklivet i Uddevalla bör omvärdera, Uddevalla är helt grymt just nu!

Gårdagens konsert med Father Murphy var helt fantastisk. Ni som ännu inte upptäckt Uddevallas, tja kanske Bohusläns mest spännande underground-scen, kom hit!
Vi samarbetar med Studiefrämjandet

“Reverend Murphy was born in Brooklyn, New York, hundreds years ago in a hot hot summer.
He had one son and a daughter: Freddie Murphy and Chiara Lee. They choose 2 different ways: the little Lee went to China, while Freddie was stuck in Brooklyn.
They kept in touch for a while, then both fell asleep for many year
Some years ago they met again in Venice, where they got baptized by Vicar Vittorio Demarin, and there you go: Father Murphy was born.”
About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: