Konserter - Klubb, Kontoret

4/5 INSTÄLLT! Truls Mörck – Kassetten/Studio 32

OBS! INSTÄLLT!

Kvällens konsert med Truls Mörck är tyvärr inställd pga sjukdom Truls meddelar att han fått problem med rösten och tvingas därför ställa in konserten i Uddevalla. Nytt datum presenteras inom kort. Inköpta biljetter gäller till nästa datum.

______________________________________

Förköp via billetto.se

Det går även att köpa biljett i entrén på konsertkvällen men då endast via Swish eller kontant


Truls Mörck är ett namn som alla bör lägga på minnet – med en gedigen bakgrund som gitarrist i Slowgold och gitarrist, sångare samt låtskrivare i Den Stora Vilan, är han mer redo än någonsin att storsatsa på sin solokarriär.År 2015 gav han ut sitt första soloalbum och strax efter det tog han över som basist i Graveyard.Efter några års väntan är det äntligen dags för soloalbum nummer två ”What A Time To Be Alive”, utgivet av Fetish Records. Soundet är inspirerat av 70-talets lugnare rock och Truls har fokuserat mer på texter, refränger och ett samlat sound denna gången.

Man kan höra ekon av Harry Nilsson och George Harrison blandas med drömmiga digitala kebobards och en modern, avslappnat psykedelisk produktion.”Vi har försökt skapa ett mjukt drivande och lättlyssnat sound som på något sätt ändå känns intressant och välgjort. Mina texter är nog ganska självupptagna och introspektiva. Det naiva och ärliga jag kan läsa mellan raderna i rockhistoriens enklare lyrik inspirerar mig” säger Truls Mörck.Den andra singeln ”Picking Up Numbers” från den kommande plattan finns ute på alla streamingplattformar nu!

Förköp: https://billetto.se/e/truls-morck-kontoret-biljetter-582629

Entré 200:-

B.Y.O Bring your own “drinks & snacks”. = Ta med din egen picknickkorg.

I samarbete med Kulturföreningen Uddevallakassetten, Uddevalla Kommun, Studio 32, Negatif Film och Studiefrämjandet 

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: