UK-Club

11/4 – 09 Stevie Klasson

Stevie Klasson Uddevallakassetten, Mortens Krog 2009-04-11

Stevie Klasson *****
Om nu någon mot förmodan inte visste var rock’n roll skåpet ska stå så kom Stevie Klasson, Surjo och James Bradley JR till Uddevalla för att bjuda på en påskkaramell som hette duga! Jeeesus vilka coola snubbar, och vilka cv’n! Kan ju rabbla lite om ni orkar läsa, sist Ulf Lundell lirade i Uddevalla, vem tror ni spelade bas, jo Surjo! Kommer ni ihåg Los Angeles bandet Crazy Town med sin megahit Come mu butterfly, vem är trummisen. jo James Bradley JR, kommer ni ihåg New York Dolls gitarrist Johnny Thunders, vem reste världen runt med honom 87 – 91, jo Stevie Klasson, ja jävlar den här listan kan forsätta, men jag säger som en känd Uddevallabo, ok, vi tar inte det nu! Våra eminenta kassettflickor Sari och Gunilla hämtade upp våra gäster på centralstationen för transport till Mortens Krog. Efter käk och soundcheck invaderades the Wallinska hemmet av div rockers såsom Kai Martin, Putte punk, Asken mfl + våra gäster Stevie och Surjo. Kön ringlade tydligen lång utanför Mortens när Stevie sparkade igång och jävlar vad bra det var, tight, tufft och coolt! Det märktes tydligt i vilken skola Stevie pluggat i och vrem som varit magister, Thunders log förmodligen från sitt moln därovan. En klassisk kväll på Mortens Krog! Ni hittar fler videos på youtube.com/uddevallakassetten. myspace.com/stevieklassonwww.stevieklasson.com
Tack som fan Stevie, Surjo och James, tack ni som kom och tack Mortens!

Lars Wallin
UddevallakassettenAbout uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

One thought on “11/4 – 09 Stevie Klasson

  1. Loove this

    Posted by Pierre Vannier | May 27, 2023, 9:28 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: