KassettFester

Uddevallakassettfest 10/12-04. Träff 14 Tema: “Religion”

Träff 14 Tema “Religion” värd Robert & Sara. Plats: . fredag 10dec, kl 19.00
En synnerligen högtidlig träff nobeldagen till ära. Temat var religion och vi samlades därför först vid altaret i sakristian där varm glögg och pepparkakor serverades. Traditionsenligt så inleddes festen med genomgång av tävlingen, en tävling som Robert Gidlöf vann enkelt då han är den ende som besökt alla pizzerior i Uddevalla. Priset bestod av en pizza samt en cd med The Detroit Cobras. Religionstemat inleddes med sång av Ulf Ekman, varpå kassetterna hälsade herren välkommen med vinkande händer! Noterbart denna kväll: Närmare himlen än så här kommer inte Kongstad, se sista bilden! Peter underhöll med gitarr och sång. Alderborn var återigen chaufför, precis som tomtestigsarrangören Gunilla. En ny kassett vid namn Kristian hälsades välkommen. Priser delades ut i tid och otid, wallin som var extra skäggig hade tydligen fått för sig att julen redan anlänt.Tommy hade inte rakat bröstet och valde därför endast uppknäppt inför surfningen! Bengan dansade på en stol! Kongstad dansade hela kvällen. Robert somnade till tonerna av gitarr… Sara & Sari dansade linedance. Pierre bytte keps och sjöng. Var har förresten Kongstad sin hand på Charlotte?

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: