KassettFester

Uddevallakassettfest 10/12-05. Träff 19 Tema: “Tjejer på sång”


Träff 19 Tema: “Tjejer på sång” värd: Bengt Mogefalk (Korven, Söder). Lördag 10 dec -05 Kl. 19.00
Noterbart. Visst bortfall i form av att Tompa låg nedbäddad i feber, Putte & Gunilla var på släktkalas. Dessa tre ersattes dock av tre mycket sympatiska nallar, Leeds1, Leeds2 och lilla Leeds3! Ny hjältar anslöt kvällen till ära i form av Mathias, och den nye Movers medlemmen David. Björn är stammis nu! Åhh Stefan underhöll med stilig sång. Kongstad var bara stilig, men underhöll ändå! Bengan var DJ med bravur. DubbelV blev uppspelt av X Ray spex och kastade tufft en tom ölburk på golvet! Skivbackar i drivor. Hög volym i köket, öppna fönster så att ingen i området skulle missa musikvalen, Trångt, trångt, trångt men kul!

This slideshow requires JavaScript.

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: