Nyheter

Pet Sounds 30 år! Musik Nonstop

Fick den här boken i julklapp, rekommenderar den varmt till alla skivälskare. Lennart Persson skrev med en sådan passion för musik, vinylskivor, band, konserter att man dras med in i en annan värld och tid. Läs…

Pet Sounds 30 år! Musik Nonstop
Skivbutiken Pet Sounds fyller 30 år och firar med en bok signerad Lennart Persson.

“Musik Nonstop – Pet Sounds I Våra Hjärtan” av Lennart Persson
När den legendariska skivbutiken Pet Sounds fyller 30 år 2009 har den fungerat som en oas för musikälskare i tre decennier. I boken skildras en tidigare odokumenterad musikhistoria som kanske inte alltid funnit sin plats på topplistorna, men desto mer i människors hjärtan. Här blandas osannolika anekdoter om musik- och kulturpersonligheter med passionerade utläggningar om fenomen som präglat den svenska musikscenen sedan sent 70-tal fram till idag. Artister som Kent, Coldplay och Oasis haft exklusiva releasespelningar och signeringar på Pet Sounds och butiken är ett populärt tillhåll för musikfolk. Boken är fulladdad minnen och hatkärleksförklaringar från personligheter som Stig Vig, Nina Persson och Andres Lokko och kryddad med listor på band, låtar och album som inspirerat musiker, journalister och allmänna musiknördar genom åren.

(text från Bonniers förlag)

Boken gavs ut av Bonniers förlag den 29 oktober 2009

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: