I Mitt Vardagsrum 2010

Vilket avsked, vilken återkomst. Collan och Two Headed Dog fick ölet att skumma på Mortens Krog.

28/1 2010 Det blev något av ett publikrekord för I Mitt Vardagsrum när Two Headed Dog, Christoffer Berg tog farväl av hemmapubliken. Det kommande året är det publiken I Australien som får njuta av Two Headed Dogs musik och skråla “good on ya mate”. Two Headed Dog inledde kvällen med skön musik (Bob Dylan mm) från skivspelaren innan han exakt och på utsatt tid kl 20.00 entrade scenen. Jublet visste inga gränser, publiken sjöng med, klappade i takt och fullkomligt bar fram Two Headed Dog genom hela konserten. Enligt egen utsago (Christoffers ord) var det bästa konserten någonsin.
Mäktigt avsked! Ska bli väldigt spännande att se vad ett år i kängurulandet innebär för låtskrivandet, upplevelser och intryck lär det ju finnas gott av. Kl 21.00 var det dags för Collan med sina medmusikanter. För Collans del var det något av en återkomst, han har ju sina rötter i Ljungskile och Uddevalla.

Efter att ha slagit ner sina bopålar i legendariska bohemkvarter som Midsommarkransen, Stockholm, Möllevången, Malmö, Majorna, Göteborg är han nästa tillbaks i hemmahamnen, fast bara nästan, numera bor han på en båt i Göteborgs hamn. (Läs mer i intervjuerna med de båda artisterna). Collan var ruskigt bra och även han trollband publiken och fick igång allsång och handklapp. Hans låt “Tiden” är en av de allra vackraste som framförst på I Mitt Vardagsrums scen. Det här mina vänner var en riktigt bra kväll i vår hemstad Uddevalla.

Lars Wallin
Kulturföreningen UddevallakassettenAbout uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: