I Mitt Vardagsrum 2010

The Thunderbirds + Petter Seander spelade I Mitt Vardagsrum

11/3 – 2010
The Thunderbirds + Petter Seander spelade I Mitt Vardagsrum. Uddevallas just nu hetaste band The Thunderbirds bjöd ett fullsatt vardagsrum på en exlusiv och sagolikt bra “unplugged” spelning. Herregud vad bra det fungerade för Doffe och hans mannar & kvinnor. Grym konsert som inte hade gjort bort sig i New Jersey, det var klass på det här! Vi väntar med spänning på skivan som släpps inom kort. Petter Seander från Göteborg är även han skivaktuell, och även han bjöd på en riktigt bra konsert. Kolla in videoklippen gott folk. En bra kväll I Uddevalla

Lars Wallin


About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: