Klubb Eko 2010

21/10 -10 The Naima Train + EK Logisk Handel + The Bitter And Sick And Die Alones

21/10 -10 Klubb Eko! Starkt, känslosamt och alldeles makalöst bra!

Säsongsavslutning för Klubb Eko den 21 okt 2010 blev något alldeles speciellt. Det är bara att gratulera den stora publiken som var på plats, ni kan alla stolt säga “Jag var där”. Maria aka The Naima Train vinnare 2010 av Musik Direkt, Rockkarusellen, GP´scen mm mm inledde kvällen, det råder väl ingen tvekan om att ett stort genombrott är på gång så det känns extra kul att hon hann gästa Uddevallakassetten och Klubb Eko innan det smäller på rejält. Med en alldeles självklar och stark utstrålning framför hon ensam på scenen sina låtar fyllda av loopar, gitarrspel och sång så att det låter som ett helt band, soundet är eget och framtiden ljus. Mycket stark konsert, vi kommer att få se mycket mer av The Naima Train var så säkra. Klubb Eko handlar ju om att värna om eko av musik, samt inte minst ekologisk mat, därför kändes det extra kul när butiksinnehavarna av EK Logisk Handel gästade och berättade om sin butik, varor och KRAV. EK Logisk Handel bjöd på smakprov och sålde närodlade varor samt bröd. Kvällen avslutades med bandet med ett av de bästa bandnamn jag någonsin hört, The Bitter And Sick And Die Alones. Det dröjde inte många minuter innan publiken satt med öppna munnar, kommentarer började florera så som “Jag smäller av, så jävla bra det är!”. The Bitter And Sick And Die Alones bjöd på en brutalt bra konsert med sin mörka, nerviga, Tom Waits, Cave, jazz, Cornelis, blues, rock. Tilläggas kan ju att ingen av kvällens artister tilläts lämna scenen utan extranummer. En värdig säsongsavslutning för Klubb Eko. Varmt tack artister och föreläsare. Varmt tack till den stora publiken. En bra kväll i vår stad Uddevalla.

Lars Wallin
Kulturföreningen Uddevallakassetten

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: