UK-Club

5/1 -11 Ebbot (TSOOL) mfl


5/1 -11 Ebbot (TSOOL) + Dying For Some Action + Wet Bags. lEbbot fick som han ville!
I lokaltidningen Bohusläningen löd rubriken till intervjun med Ebbot “Jag vill ha en galen publik”, han fick som han ville!
Uddevallakassettens första arrangemang år 2011 blev en fullständigt galet kul kväll, en av de bästa i kassettens historia. Det här blev kvällen när i princip alla var där. Så gott som varenda musiker och musikälskare i Uddevalla var på plats, alla vill se, skåla med och lyssna på The Soundtrack Of Our Lives sångare Ebbot Lundberg som kvällen till ära lirade skivor. Och som han gjorde det, jag har aldrig, säger aldrig, sett så många dansande och leende människor framför stora scenen. Publiken gick fullständigt bananas till Ebbots utsökta val av musik, det vibrerade och kokade i lokalen. Kanske inte så konstigt med tanke på att två av Uddevallas yngsta och mest hungriga band eldade på publiken för allt de var värda. Dying For Some Action smällde på med rock’n roll och attityd som gjorde skäl för bandnamnet, sicket ös! Wet bags fick med sin 60′ tals vibrerande garagerock publiken att bli fullständigt galna, så jäkla bra. Folk dansade, hoppade, hånglade (På scenen) mm mm Som grädde på moset gick brandlarmet (Falsklarm) och en del av gästerna evakuerades ut på Kungsgatan. I baren stod plötsligt rökdykare i full utrustning intill skålande och dansande gäster. Vilken kväll, vilken jäkla start på 2011. Nämnde jag att det blev fullt hus? Go Uddevalla Go!
En bra kväll i vår hemstad Uddevalla

Lars Wallin
Kulturföreningen UddevallaKassetten

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: