UK-Club

22/1 – 11 Stures Dansorkester mfl


22/1 – 11 Stures Dansorkester Jack & The Wild Horses, Lars Wallin & The TribeLars. Vi blev på danshumör!
Stures Dansorkester förvandlade den normalt sett fattigaste och mest trista helgen på hela året, sista helgen innan lön i januari till ett inferno av ren lycka! Baktakt till texter om kärlek och solidaritet fick Mortens Krog att bubbla och dansa. Shit vad bra det var. Senaste skivan är blott ett par dagar gammal, kanske blir den en av våren och sommarens mest spelade, hoppas det, för låtar som “Kämpar på”, “Hur kan det komma sig”, “Danshumör” mfl är redan klassiker! Detta kryddat med Svenska Akademiens allra bästa låtar så förstår ni att konserten blev magisk. Allsången i “Du vill så du kan” gav gåshud! Carl Martin “Sture” stod knappt still en sekund, publiken eldades på om och om igen och gensvaret var totalt. Alla dansade! Att detta var blott andra spelningen för denna sättning märktes inte, musiken och baktakten satt där den skulle. Kvällen inleddes med undertecknads band Lars Wallin & The TribeLars där vår kära basist Peter Hansson var i sitt esse, kung av bas! Jack & The Wild Horses gjorde sin kanske bästa spelning, en spelning publiken älskade. Vad säger man? En riktigt bra kväll i Uddevalla!

Lars Wallin
Kulturföreningen UddevallakassettenAbout uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

Trackbacks/Pingbacks

  1. Pingback: Stures Blogg » Blog Archive » Skiv- och spelningsrecensioner - January 25, 2011

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: