UK-Club

21/4 -11 I Mitt Garage: Troublemakers mfl…

21 april 2011 Troublemakers (GBG), Dying For Some Action (UA), Salvadir (GBG), Retoxication (UA). Årets upplaga av I Mitt Garage Festivalen på Mortens Krog fick idel lovord. Två av banden besökte Uddevallakassetten för första gången, dels det lokala bandet Retoxication som vi säkert får både höra och se mer av, de gjorde en grym spelning. Samt Salvadir med viss koppling till Uddevalla (Kommer ni ihåg bandet Agnes? Där finns kopplingen) numera bosatta i Göteborg. Salvadir bjöd på en väldigt stark konsert. The Hazeflower Experience var mycket bra precis som de hårt larmande Dying For Some Action. Legendariska Troublemakers fick avsluta kvällen och gjorde det med fullt ställ. En mycket bra kväll enligt rapporterna.
I Mitt Garage har etablerat sig som något av en vårfestival. Vi ses nästa år!


About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: