Klubb Eko 2011

8/9-11 Den Stora Vilan öppnade höstpremiären av Klubb Eko med ***** konsert


8/9-11 Den Stora Vilan öppnade höstpremiären av Klubb Eko med ***** konsert

Att få Den Stora Vilan till Uddevalla kändes givet efter att ha knockats av deras konsert på Andra Långdagenfestivalen där dom var headline på ett lastbilsflak i somras. Att få hit dom till höstpremiären av Klubb Eko 2011 var en lyckträff. Ett mer omtalat band bland musiker och annat löst folk får man leta efter. Konserttiden var utsatt till 21.00, ca 20.30 var det nästintill folktomt på Mortens Krog, tittade djupt i ölglaset, njöt av Daniel Rybergs (Kvällens DJ) synnerligen utsökta musiksmak, tittade upp igen, fem minuter kvar, fullpackat! Puh! 21.10 kliver så Den Stora Vilan på scenen och bjuder på…den bästa konsert jag någonsin sett på lilla scenen på Mortens Krog. Några utmanare har dom, Sea Lion, Declan De Barra, Shellie Morris, någon till, men det här, herregud så vackert. Mortens förvandlades till ett med Vilan när de gled iväg i ett sväng vi aldrig tidigare skådat, jazz, 70’tals progg, vet inte vad musiken kallas men satt och gungade i takt med musiken, ***** fem kassetter! Köpte givetvis hederlig vinyl, och mina damer och herra KASSETTband, fan vad kul och retro, jodå T-shirt också. Vilken kväll! Tack alla inblandade, tack Daniel Ryberg, Tack Den Stora Vilan, tack Mortens, tack publiken!

Kulturföreningen Uddevallakassetten
Lars Wallin

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: