Nyheter, UK-Club

6/1 -12 Kapten Röd = utsålt! BOOM vilken fest vi bjöds på!


6/1 -12 Kapten Röd = utsålt! BOOM vilken fest vi bjöds på!

Telefonen ringde oavbrutet redan dagen innan, finns det biljetter? Aldrig tidigare har jag känt en sådan nerv inför en konsert. Ägarna var spända, vakterna spända, vad är på gång, vem är denna Kapten Röd? Att det skulle komma folk var jag övertygad om, men det här, vilket tryck! Merchandise och infoborden fick plockas bort, barborden fick plockas bort. Pianobaren fick öppnas långt tidigare än vanligt, det var överfullt därnere. När dörrarna till stora scenen till slut öppnades strömmande folk in. I högtalarna pumpades reggaemusik, bartendrarna slet för att servera sina gäster i takt med att temperaturen bokstavligt talat steg. Kl 23.00 klev så en av Sveriges absolut hetaste artister på scenen. Som vi har längtat och som vi har arbetat för att få till den här spelningen. Kulturföreningen Uddevallakassetten har jagat kaptenen i flera år. Det gick knappt att röra sig i lokalen när vi bjöds på ett pärlband av låtar som redan är klassiker “Galenskap”, Trasig” ,”Du e la go”, “Saknade vänner”, “1.000 000 nollor” och inte minst “Ju mer dom spottar”. Publiken sjöng och dansade, Kaptenen kände sig som på hemmaplan och vi som var där fick uppleva en fest som heter duga. Kassettens 10-års jubileumsfest är igång. Partyt fortsätter hela 2012!

Lars Wallin
Kulturföreningen UddevallakassettenAbout uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: