Nyheter, UK-Club

2/3-12 Graveyards 70’talsrock fyllde Mortens!


2/3-12 Graveyards 70’talsrock fyllde Mortens!
Det blev tredje gången gillt för Graveyard och Uddevallakassetten. Tro det eller ej, men med dumstruten på har faktiskt kassetten tackat nej en gång till Graveyard, om det nu är någon tröst har vi även erbjudit spelning men då kunde Graveyard inte komma. Detta alltså några år tillbaka. Under hela 2011 jagade vi Graveyard via bokningsbolag, agenter, managers, hade datum satta som byttes, men nu, så äntligen kom dom. Hyllade över hela världen och prisade i Sverige med bland annat P3 guld och Grammis, större och hetare än någonsin. Förbaskat kul att de kunde komma på jubileumsåret, och förbaskat kul att folk går på spelningarna, 450 personer löste biljett till Graveyard. Ingen blev besviken. Det är som en tidsmaskin till 70’talet men ändå modernt, sången är helt fantastisk, stämgitarrer, utseendet, låtarna, helheten är magnifik. En ruskigt bra kväll i Uddevalla

Lars WallinAbout uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: