Kontoret, Nyheter, UK-Club

30/3-12 Weeping Willows hyllade Uddevallakassetten med hemlig spelning!

30/3-12 Weeping Willows hyllade Uddevallakassetten med hemlig spelning!
Weeping Willows inledde denna magiska kväll men en hemlig hyllningskonsert till 10-års jubilaren Kulturföreningen Uddevallakassetten. Spelningen ägde rum på Uddevallakassettens kontor inför en liten men ack så lycklig publik. Helt fantastisk, den finaste present vi kunde tänka oss detta jubileumsår. Tack fina fina Weeping Willows! Efter en sanslös förfest med god öl, vin, vänner och livemusik väntade så grande finale! Weeping Willows live på Mortens krog, fullsatt och helt magiskt. Kan låta som en klyscha, och jag vet att när Weeping Willows slog igenom -97 -98 så skrevs det att de fick vuxna män att gråta i publiken. Igår såg jag det, tårar på vuxna män, och kvinnor för den delen. Weepings mäktiga musik berör in på djupet och Magnus röst går rakt in i hjärtat. Vilken kväll!

Varmt tack Weeping Willows, publiken och Mortens!
Lars Wallin
About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: