Festivalen, Nyheter

1/6- 12 Picknickfestival på Studio 32

1/6- 12 Picknickfestival på Studio 32

Vädrets makter var på vår sida, lagom till öppningsdags sprack himlen upp. Inramningen på Studio 32’s bakgård är helt perfekt för en musikfestival, premiären gav mersmak och vi kommer tillbaka. Nio band hade bjudits in för att underhålla publiken, bakom arrangemanget stod Kulturföreningen Uddevallakassetten i samarbete med Studiefrämjandet. Cirka 150 personer besökte festivalen.
Först ut var Kungens Knektar som fick igång lite skön slam dance. The Mask från Prag, Tjeckien bjöd på skön retrorock. Mathematic Violence från Tanum var nästa akt på scenen följt av undertecknad och TribeLars. Trest Smrti från Tjeckien bjöd på klassisk kängpunk. PAN som det pratas mycket om gjorde en fantastiskt bra spelning. Braincoats likaså, var kommer alla dessa fantastiska band ifrån, måste vara något med vattnet i Uddevalla. Spinaci Spendlik från Tjeckien fick igång publiken rejält och det blev vild slam dance framför scenen. Tre så kallade skinnbollar och en skinnbollsflicka som inte riktigt förstått hur man uppför sig vid sociala evenemang avvisades, tänk att det ska vara så roligt att försöka förstöra (kasta flaskor) för sig själva och för andra, nåväl, pucko passar bra till halvspecial och som benämning på bollarna. Vi andra 146 som var på plats njöt av god mat, sol, dryck, vänner, kärlek, omgivningen och inte minst all musik. Avslutningen av Lack Of Loud var magnifik, ruskigt bra gig.

Varmt tack till alla artister, publik, Studiefrämjandet och Studio 32

Lars Wallin
Kulturföreningen Uddevallakassetten

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: