Kontoret, Nyheter

6/7-12 ViVi + PAN drog fullt hus!


6/7-12 ViVi + PAN drog fullt hus!
Vivi feat Jan, Anna och förstås Vivi själv lockade tillsammans med lokala PAN fullt hus när det återigen var dags för konsert på Kulturföreningen Uddevallakassettens kontor! För er som ännu inte upptäckt PAN så är det ännu ett av våra lokala band som håller jäkligt hög klass, har aldrig tidigare upplevt så många bra band samtidigt i Uddevalla. Med fläktar och öppna fönster inledde PAN denna varma sommarkväll med sin korsbefruktade musik. Frontade av Lo med sin fantastiska röst har med skapat ett eget och intressant sound. Kolla in videoklippen! ViVi från Stockholm bjöd på vacker och välrepeterad pop. En fin kväll med vänner, dryck, mat och musik.

Tack till artisterna och publiken!

Lars Wallin

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: