Kontoret, Nyheter

19/7-12 Arrington & Offe = publikrekord på kontoret!


19/7-12 Arrington & Offe = publikrekord på kontoret!
Christoffer “Offe” Berg och Arrington de Dionysos aka Malaikat dan Singa från Olympia Washington US lockade fler folk än någonsin till Kulturföreningen Uddevallakassettens underground/kontorsscen. Kombinationen av lokala artister och internationella “smala” världsartister på kassettens lilla kontorsscen har blivit en magnifik succé. Gårdagens konsert inleddes av Offe, en artist som var både efterlängtad och omtyckt. Det var ett tag sedan Christoffer spelade hos kassetten, nu kom det så mycket folk att publiken fick sitta runt honom på scenen, efterlängtad var ordet.

Arrington som även han gästat kassetten tidigare uppträdde nu solo och bjöd på ett spännande musik
och ljudlandskap bestående av en mix av strupsång, loopar, trummaskiner och hemmagjord vvs-saxofon. Hur det lät? Kolla videoklippen. Som bonus bjöd Arrington på strupsång ackompanjerad av undertecknad med didj vid köksbordet. En fantastisk kväll som inte varit möjlig utan publiken som kom, stort tack från hjärtat. Stort tack till Offe och, Thank’s Arrington for a beautiful evening!

Lars WallinAbout uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: