Kontoret

20/4 -13 Orphan Fairytale (Bel) + Johan Lööw & Impulserna, på Kontoret

20/4 -13 Orphan Fairytale (Bel) + Johan Lööw & Impulserna, på Kontoret

Orphan Fairytale från Belgien är Eva Van Deuren, hon började göra musik som en hyllning till hennes bortgånga mor. Flera år senare är det dock hennes huvudsysselsättning och hon har släppt flera skivor, kassetter med hennes skruvade experimentella elektroniska musik. Skruvade experimentell elektronisk musik, dadaistisk-lofi-punk med syriga rymdslingor. På Kontoret bjöds vi på en musikalisk och filmatiserad resa, stundtals riktigt trollbindade. Johan Lööw & Impulserna gjorde sin kanske bästa konsert, inte på grund av avsaknaden av bandets basist Blom utan mer på att det plötsligt infann sig en känsla och enhet med publiken, Johan sjöng bättre än någonsin. En bra kväll på kontoret.
orphanposter

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: