Artiklar/Arkiv, Kontoret

20/4-13 Vackert och drömskt med Orphan Fairytale (Belgium) + Johan Lööw & Impulserna på Kontoret

orphan fairytale
20/4-13 Vackert och drömskt med Orphan Fairytale (Belgium) + Johan Lööw & Impulserna på Kontoret
Vi bjöds på två vackra konsertern när belgiska Orphan Fairytale och Johan Lööw med sina Impulser gästade Kontoret. Först ut var Orphan Fairytale (Eva) med sin drömska ljudlandskap förstärkt av videofilmer. Det gick inte att slita sig, konserten pågår i ett stycke, musiken och filmklippen svävar in och ut över oss, det är vackert och riktigt bra. Inför en uppvärmd publik klev så Johan Lööw & Impulserna upp på scenen och bjöd på sin kanske bästa konsert någonsin, med bandets basist Pontus Blom bortrest tvingades man skala ner framträdandet. I perfekt balans lät Edward på gitarr och Patrik på trummor Johans röst få fullt utrymme och jag har aldrig hört honom bättre. Johan Lööw & Impulserna var helt fantasiska denna kväll. Ett omdöme som flera i publiken delade denna kvällen.

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: