Kontoret, Nyheter

22/4 -15 VIALKA (FR) @ Kontoret

vialka
22/4 -15 VIALKA (FR) @ Kontoret

I samarbete med Kulturföreningen Uddevallakassetten, Studiefrämjandet och Koloni.

Det var 3é gången som denna underbara franska duo gästade Kontoret. Återigen bjöds vi på svindlade rytmer och tooner som man aldrig vet var de ska ta vägen men ändå är så medryckande att man följer med vilken väg de än tar. Trevligt återseende av två underbara människor och en synnerligen bra konsert på vår exklusiva lilla scen.


BYO “Bring your own” (Dryck & mat) är det som gäller

Vialka are the French duo of Eric Boros and Marylise Frecheville, creating a rich tapestry of European prog rock, funereal folk, Saharan blues, gypsy punk, trad Chinese ballads, mathy rock excursions and input from multiple cultures this band has soaked in via constant touring. Spirited, joyfully, equally refined and splattery sounds as the band arrives right off a plane from Chinese via Australian shows.

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: