Kontoret

12/8 Kristina Murray (Nashville US) + Josephi – Kontoret


12/8 Kristina Murray (Nashville US) + Josephi – Kontoret

I samarbete med Trailerpark Production, Studiefrämjandet och Kulturföreningen Uddevallakassetten


OBS! Begränsat antal på platser.
Entré 100:- kontant eller swish. B.Y.O Bring your own – Food, snacks and drinks. Kl 19.00

Kristina Murray, nästa country-drottning från Nashville om ni frågar mig. Hennes nya platta ligger färdig och väntar på att ges ut under 2018, hoppas att det blir snart! Har sett Kristina uppträd ett antal gånger genom åren i Nashville och det känns fantastiskt att få “göra” ett gig med henne i Uddevalla!!
Den Atlanta-födda, Nashville-baserade låtskrivaren Kristina Murray både sjunger och spelar Americana och country musik djupt rotad och stöpt i trubadurisk berättelseanda, söderns hårdnackade rock och de hörbara efterdyningar av gångna tiders country drottningar. Efter att i nästan sex år ha lämnat ett starkt intryck på både Americana och country scenen längst ut med Colorado’s Front Range bergskedja, återvände Murray 2014 hem till söderns marker, denna gång till Nashville. Med sitt kritikerrosade debut album “Unravelin'” i ryggen, vilket Denver Westword beskriver vara “elva låtar som framhäver en skön, entusiastisk sångerska med en distinkt egen stil”, genljuder Murray’s omisskännliga låtskrivarstil, skarpa lyrik och starka röst ut till fans världen över.

https://www.kristinamurray.net/
https://www.facebook.com/KristinaMurrayMusic/

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

One thought on “12/8 Kristina Murray (Nashville US) + Josephi – Kontoret

  1. Tjena..
    Eldarn
    Önskar kontakt..

    Posted by Tomas Börjesson | July 26, 2018, 8:40 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: