Kontoret

22/10 Julie Rhodes (US) @ KONTORET

22/10 Julie Rhodes (US) @ KONTORET

I samarbete med Trailerpark production, Studiefrämjandet och Kulturföreningen Uddevallakassetten


OBS! Begränsat antal på platser.
Entré 100:- kontant eller swish. B.Y.O Bring your own – Food, snacks and drinks. Dörrarna öppnas kl 19:15. Konsertstart ca 20.30

Julie Rhodes (US)
”Soul Singer Extraordinaire” kallades hon av PopMatters, en av populärkulturens viktigaste tastemakers. Helt korrekt. Röstmässigt rör sig Julie Rhodes från Boston, Massachusetts i samma tradition som giganterna Etta James, Janis Joplin och Aretha Franklin.

Vilket hon visade med besked redan på sitt debutalbum “Bound To Meet The Devil” 2016, delvis inspelad i legendariska FAME Studios i Muscle Shoals med en rad lika legendariska gäster som Spooner Oldham, Sara Watkins och lap steel- och slide-geniet Greg Leisz. Americana från the deep south mellan blues och soul.

Jag hade lyssnat lite på debutplattan men upptäckte inte Julie på riktigt förrän jag såg henne spela live i maj förra året på det intima spelstället Oceanen i Göteborg! Wow! Jag blev fullständigt knockad, vilken röst!! Se och hör Julie ”Fucking” Rhodes på Kontoret 22 oktober för en musikalisk upplevelse utöver det vanliga! Ses där! Björn Axelsson

https://www.facebook.com/julierhodesmusic/

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: