Kontoret

14/10 Nathan Kalish, Nashville US – Kontoret

We’re back!! Äntligen äntligen äntligen kan Trailerpark Production och Uddevallakassetten presentera ett nytt americana-gig på Kontoret! Torsdagen den 14 oktober får vi besök av Nathan Kalish från Nashville. Nathan är aktiv både i studion, släppte sitt tionde album 2020, och på vägarna, brukar vanligtvis spela 200 gig om året på barer och honky-tonks runt om i USA. Erfarenheter, upplevelser och möten med olika människor under resorna ger näring åt hans låtskrivande. Hans sound har beskrivits som en mix av americana, rockabilly och outlaw country. Han har hyllats av Rolling Stone Country, Saving Country Music och andra välrenommerade magasin i branschen. Nathans musik har blivit jämförd med storheter som John Prine, Merle Haggard, Gram Parsons och Sun Records artister kring 1956. Han har delat scenen med många toppnamn som Lucinda Williams och Molly Tuttle för att nämna några. I samarbete med Studiefrämjandet, Kulturföreningen Uddevallakassetten, Fresh Music Booking och Trailerpark Production Covid-19 Vi anpassar oss till gällande rekommendationer, ev Covid-pass, pcr-test intyg. IMG_E2969 IMG_2964 14/10 Nathan Kalish, Nashville US – Kontoret

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: