Kontoret

4/9 Suspekt “Försenad releasefest” – Kontoret. OBS! UTSÅLT!

suspektreleasefestutsalt OBS! UTSÅLT! Endast förköp! Det är högt tryck och stort intresse för konserten och releasefesten av Suspekts skiva kritikerrosade “Tureborgsgården”.Vi har ett ytterst begränsat antal biljetter som du nu kan förboka via PM (Personligt meddelande) till Uddevallakassetten (messenger FB) eller Lars Wallin (messenger FB eller lars.wallin@uddevallakassetten.se)Ingen biljettförsäljning vid entrén. Vinylskivan kommer att finnas till försäljning och signering under kvällen. Covid-19 I samråd med artist och personal gäller för kvällen covid-pass (Intyg) eller ett max 72 timmar gammalt PCR test/intyg. Ví vill att alla ska känna sig så trygga det går och njuta av musiken och gemenskapen. Publiken får anvisad sittplats. Den 4 juli släppte vi, SUSPEKT vår nya vinylplatta ”Tureborgsgården” Detta vill vi fira med en hejdundrande “försenad” releasefest på vår favoritscen KONTORET!! Vi kommer framföra hela nya plattan men såklart även några ”gamla” godingar från tidigare album! Kom och dansa med oss (Vid din aviserade sittplats 😉 ! Och köp gärna ett ex av plattan!! Kärlek och respekt// SUSPEKT Entré 160:- I samarbete med Studiefrämjandet, Kulturföreningen Uddevallakassetten och Suspekt

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: