Konserter - Klubb

Föreläsning om PUNK med Mats Jönsson (Attentat) + Filmpremiär We are the U-A Punx -Straw Dogs

Kl 14.00 Föreläsning om PUNK med Mats Jönsson (ATTENTAT)Attentats legendariska frontman Mats Jönsson var en del av punkens kaotiska framväxt i Göteborg. Han stod på scenen med Attentat på Slottskogsfestivalen och Sprängkullen, gick på punkspelningar i London, köpte skivor på Dolores och arrangerade festivaler och turnéer med Garageligan. På senare år har Mats medverkat i flera böcker och TV program om punken och tar i sin föreläsning med oss på en virvlande resa från 70-talets gryende punkscen till dagens pånyttfödda punkrörelse. Det blir musik, bilder, videos, anekdoter somt interaktion med publiken.

Kl 13.00 Filmpremiär inför publik. We are the U-A Punx. Berättelsen om Straw Dogs och punken i Uddevalla.Följ med Sonny Eskilsson, Lars Wallin, Icke Rönnqvist och Rolle Thörngren på en resa till barndomskvarteren, uppväxten i Uddevalla, Viva-huset, punkens ankomst 76-77, spelningar, Straw Dogs (Sonny, Larre, Icke, Rolle, Lars, Mats, Lalle, Pär, Patrik, Pegge), vännerna i Tillfällit, Fattijons, Orfeus Söner, Anti Avans mfl, videos, foton och intervjuer. Träffa originalmedlemmar som är på plats denna lördagseftermiddag i punkens tecken i Uddevalla.

Fri entré

Studiefrämjandet, Kungsgatan 37, Uddevalla

I samarbete med Studiefrämjandet, Västra Götalandsregionen och Kulturföreningen Uddevallakassetten

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: