Konserter - Klubb

17/6 Scott H Biram (Texas, US) + Magnus Nordin (In the circle) – Folkets Hus

South By Southwest, Austin, Texas, 2004. Självaste Kris Kristofferson hade nyss gått av scenen när en i princip helt okänd lirare – vilkens spelning var nästa punkt i schemat – stegade in och vrålade i mikrofonen: “They said that was a hard act to follow… I’m a hard act to follow, motherfuckers!”Stöddigt, absolut, men knappast ogrundat. Sedan dess har det gått spikrakt uppåt för “The dirty old one man band” Scott H. Biram, som med sin egensinniga musik – den sträcker sig från ursnygga countryballader, via högljudd bluespunk till närmast renodlad metal och tillbaka igen innan du hinner blinka – har avverkat turnéer och festivaler ihop med alla från T-Model Ford, Reverend Horton Heat och John Fogerty till Judas Priest, Foo Fighters, Snoop Dogg och Dinosaur Jr. Biram har haft musik med i tv-serier som “Sons of Anarchy” och “My name is Earl”, gjort duetten “The White Trash Song” med sin polare Shooter Jennings och fått sin egen musik inspelad av exempelvis Nashville Pussy och Hank Williams III.

På meritlistan har Scott H. Biram även omtalade shower från The Lincoln Center och The Fillmore West, för att inte tala om giget på Continental Club i Austin och spelningar ihop med bl.a Hank Williams IIIShooter JenningsClutchSocial DistortionWeedeater och Pentagram.

Nu är det dags för publiken i Uddevalla att Scott H Biram, The Dirty Old One Man Band

DJ MAGNUS NORDIN aka IN THE CIRCLE
Mannen bakom den populära countryblogg/hemsidan In The Circle bjuder på musik vi behöver höra. I båset kl 19.00

OBS! Servering av Folket Hus
(Ingen så kallad B.Y.O)

Dörrarna öppnar kl 19.00.
På scen kl 20.00

Förköp via billetto.se

https://billetto.se/e/scott-h-biram-texas-us-magnus-nordin-in-the-circle-biljetter-796663

I samarbete med Folkets Hus, Trailer Park Production, Kulturföreningen Uddevallakassetten, Studiefrämjandet, Negatif Film och Rootsy Music 

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: