Artiklar/Arkiv

Backyard Babies 19/2-09

Backyard Babies live Mortens Krog 19/2 2009

Det är torsdag kväll, klockan är ca 20.15. Läckan säljer biljetter på löpande band, nu är det bara 30 kvar pustar han. 30 jävla biljetter, herregud det blir utsålt en torsdagskväll i Uddevalla, fy fan vad kul. Jag står upp och applåderar publiken och inte minst bandet! Backyard Babies bjöd på vad som kan liknas vid en rock’n roll school! Alla ingredienserna är där, dom ser överjävligt coola ut, tatueringar högt och lågt, scarfs, poser, farligheten, ja hela det där kitet som jag faktiskt älskar. Vet att dom blev lite förvånade över både lokal (Mortens scen är kanon) och den stora publiken. Det blev en riktigt skön stämning mellan bandet och publiken. Backyard Babies vet ju precis hur det är att bo i en småstad då de ursprungligen kommer från Nässjö, något som Nicke påpekade från scenen. Extra kul var det när Dregen slängde iväg en personlig hälsning från Strängen “Dala” Dahlqvist till publiken. Jag har bara lovord att säga om konserten som växte sig allt starkare. Backyard Babies kan nu räkna in ytterligare ett fan till sin skara.

Lars Wallin
Uddevallakassetten


About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: