Ubyteskonserter / Gig-swapping

Gig-swapping

GIG-SWAPPING “Utbyteskonserter”
Att spela live är bland det roligaste som finns, det tycker de allra flesta som spelar musik. Att hitta spelningar kan vara svårt, därför startar Uddevallakassetten nu Gig-Swapping” där det hela går ut på att du/ni bokar ett band till er lokala krog/scen samtidigt som det andra bandet/artisten gör samma sak. Vi bokar en hel del spelningar på en krog som heter Mortens Krog i Uddevalla. Har tillgång till en mindre scen ca 100 pers där vi på torsdagar kör något som vi kallar “I Mitt Vardagrsum”. Dessa kvällar inleds med skivor följ av hel/halvakustisk konsert. Mat och dryck samt bensinpengar brukar betalas + en hink på scenen för insamling till artisten. Vi arrangerar även något som vi kallar Uddevallakassettfestivalen då är vi vid den stora scenen som tar ca 500 pers. Vi arrar även en del klubbkvällar vid stora scenen då vi bokar in någon större artist + en del förband. Kommer även att arrangera festival 1 april. Vi har alltså ett nära samarbete med Mortens. Vi är Uddevallakassetten.se. Uddevallakassetten nyligen inlett ett samarbete med studieförbundet Sensus vilket gör att vi kan få tillgång till ytterligare en scen, Kulturhuset Bastionen. Är ni med i Sensus kan de stå för resekostnader. Så bokar ni oss för en spelning så ordnar vi en spelning till er.

Undertecknad spelar i ett band som heter Lars Wallin & The TribeLars, tror ni inte att det passar, vår musik alltså så finns det fler band kopplade till oss, olika musikstilar, allt från metal, punk, garage, visor osv. Kika igenom vår “topplista” på myspace.

Mvh
Lars Wallin

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: