I Mitt Vardagsrum 2009

Claes Yngström, Lennart & Peter mfl 9/4-09

I Mitt Vardagsrum 2009-04-09: Claes Yngström (Sky High), Stefan & Christine Essenholm, Peter & Lennart, Bibi. Denna vardagsrumskväll var ämnad för Pegge Haglund som tyvärr åkte på en rejäl förkylning! Istället blev det öppen scen, och vilken underhållning vi bjöds på, oj oj oj! Stefan & Christin inledde aftonen, sedan kom vår allas Peter Hansson med premiärgästen Lennart, en nyfunnen duo som lät riktigt bra! Taket höll på att lyfta när Claes Yngström klev upp på scenen, jävlar vad bra! Bibi bjöd på skönsång helt solo! En grym vardagsrumskväll och smockfullt med folk! Tack alla artister, publik och Mortens

Lars Wallin
Uddevallakassetten

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: