I Mitt Vardagsrum 2009

Declan de Barra + Holmes 10/3 -09

10/3 -2009 Declan de Barra + Holmes : I Mitt Vardagsrum Herregud vilken röst han har, Declan de Barra!
Är nästintill mållös efter gårdagens konsert. Declan de Barra gav mig gåshud och fick ögonen att fuktas, och jag lovar, det har aldrig tidigare hänt i vardagsrummet. Vet inte vad jag ska jämföra med eller vilka paralleller man ska dra men tänk er Anthony & The Johnsons, Irländskt vemod, bohemiska St Kilda i Melbourne så närmar vi oss hur det lät på Mortens Krog igår kväll. Fy fan vad bra det var! Inte blev det sämre av förbandet Holmes som även de bjöd på en riktigt bra konsert som doftade Neil Young. En fullständigt lysande kulturkväll i Uddevalla. Kontakta Declan de Barras svenska skivbolag Blackstar Foundation och beställ skivorna, vilken kulturgärning de har gjort som bjudit hit Declan de Barra. Klapp klapp klapp! Röster från publiken: “Det här är det bästa du bokat hittills!”, fler röster från publiken “Det här är kanske det bästa jag sett någonsin!”

Lars Wallin
Uddevallakassetten

http://www.blackstarfoundation.com/

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: