I Mitt Vardagsrum 2009

Eddie Wheeler + DJ Ehlers 6/3 -09

Eddie Wheeler + DJ Ehlers 2009-03-06 Det låg i luften, det var en sådan där varm, avslappnad och vänskaplig känsla och atmosfär I Mitt Vardagsrum när singer&songwritern från Göteborg Eddie Wheeler gästade Uddevallakassetten och Mortens Krog. Eddie har ju spelat tidigare i Uddevalla bla på Uddevallakassettfestivalen och i regementsparken, fast kanske var det här den allra bästa konsert han genomfört i korpstaden? Tillsammans med sina två medmusikanter bjöds publiken på vacker och kanske lite melankolisk rock,pop,folkmusik som gick hem både hos undertecknad och publiken. Kvällens dj var Robert Ehlers som alltid är något av en konsert i sig, underhållande och lite galet, förutom konserten så var en av kvällens höjdpunkter den enorma allsången till Scott McKenzies gamla låt hit San Francisco. En skön kväll med sköna artister och dj! Grattis förresten till The Movers Edward som dagen till ära firade sin 25års dag!

Lars Wallin, Uddevallakassetten
About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

One thought on “Eddie Wheeler + DJ Ehlers 6/3 -09

  1. Thanks grreat post

    Posted by Macey C | July 19, 2022, 1:39 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: