I Mitt Vardagsrum 2009

Hanssom DeLight + DJ /VJ Jenny Qvick 26/11 -09

26/11 – 2009 Hanssom DeLight + DJ /VJ Jenny Qvick . Kvällen till ära presenterade Peter Hansson 4 splirrans nya låtar som han i form av förband till sig själv bjöd publiken på. Fast låt oss ta det från början. I Mitt Vardagsrum inleddes denna kväll av DJ eller VJ Jenny Qvick som presenterade sköna videos från You Tube, vid sin sida hade hon Ulf Green som även han presenterade videoklipp. Hanssom DeLight som var kvällens huvudakt bestod av Peter och Malin Persson, då Paulina fått förhinder. Malins vackra röst tillsammans med Peters gitarrspel trollband publiken, och jo då, det blev en bra kväll i lilla Uddevalla.

Lars Wallin
Uddevallakassetten

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: