I Mitt Vardagsrum 2008

Magnus Holmen 18/7 – 2008

Magnus Holmen

Magnus Holmen

UDDEVALLAKASSETTEN “I mitt vardagsrum!”
18 juli 2008. Premiärkväll för Uddevallakassettens “I mitt vardagsrum”, en förfest på krogen! Dj Kongstad lirade skivor från förr och nu och Magnus Holmen bjöd på releaseparty

Premiärkvällen för Uddevallakassettens “I mitt vardagsrum” på Mortens Krog blev hur kul som helst! Konceptet med att skapa en förfest-känsla på krogen lyckades verkligen, fan det såg ju ut som hemma hos kvällens skivvändare DJ Kongstad! Vi bar dit en klassisk trasmatta, fåtölj, golvlampa, vinylspelare och givetvis en skål med ostbågar! Okej, det svajade lite i skivspelaren, kanske hade den premiärnerver? Men i samma takt som ölen rann ner i struparna och som herr Kongstad lirade grymma låtar så växte förväntningarna inför kvällens konsert! 22.30 gick Magnus Holmén upp på scenen för att kicka igång sin releasespelning för färska skivan “Burn”. Oj vilken stämning det blev, det låg någonting i luften som nästan gick att ta på, vet inte riktigt vad men det kändes som en nerv, en värme och kärlek. Magnus magnifika gitarrspel i kombination med djupet i rösten trollband publiken. Det var smockfullt i lokalen när Holmen spelade, fan vad bra det var! Inte så konstigt att det medtagna lagret av skivor såldes slut efter konserten! Extra kul att media uppmärksammade evenemanget. Bohusläningen skrev om konserten och Magnus lirade live och intervjuades i Radio Väst. myspace.com/magnusholmen

Uddevallakassetten

Lars Wallin

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: