UK-Club

28/1 -08 Sham 69 (UK) mfl

2008-01-28 Sham 69

Sham 69 (UK), The Disturbances, Rawhide, Nober Hill, Hata katten, Speedfreaks
Premiärkvällen för Uddevallakassettclub blev en lyckad tillställning där ca 150 pers minglade, drack öl och lyssnade på livemusik med The Disturbances, Rawhide, Nober Hill, Hata katten, Speedfreaks och sist men inte minst det klassiska punkbandet från London UK Sham 69. Det här var kvällen när alla gamla och nya uapunx var där. 16.30 trycktes skivspelaren igång och redan 16.45 klev The Disturbances upp på scenen för att göra det historiska första giget på kassettens clubsatsning, Jojjo och gänget leverade skön allsångspunk att vakna till liv till (Söndag och allt vad det innebär, bakfylla?). Rawhide larmade på med sin skitiga rock’n roll och vi är många som väntar på den kommande skivan. Nober Hill gjorde bandbokaren för en tjeckisk festival knäsvag, hur bra som helst! Hata Katten fick Shams nya sångare att mumla om att det påminde om första gången han såg The Slits, en blanding av Wire och Slits, mjau! Speedfreaks spelning blev historisk även den då detta var sångarens Tomas Modigs avskedskonsert, sanslöst ös och alldeles förbannat bra! 21.00, av någon märklig anledning så lyckades vi hålla tidschemat även denna gång så klev då legendariska Sham 69 på scenen. Tim, Rob, Ian och Dave levererade alla gamla hits såsom “I don’t wanna”, “Ulster”, “Hersham Boys”, “Tell us the truth”, “If the kids are united”, “Hurry up Harry” och publiken befann sig i ett lyckorus. Bra ljud, tight och fan trot, det fungerar utan Pursey. Fler videos hittar ni på youtube.com/uddevallakassetten

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: