Artiklar/Arkiv

Strandpromenaden

Strandpromenaden får högsta betyg av Uddevallakassetten. Jag är lyrisk, äntligen har Uddevallaborna fått något att vara stolta över. Vandringen från Skalbanksmuséet till Lindenäs är ca 9,3 kilometer, detta är Strandpromenaden i sin fulla längd, och vilka vyer det bjuds på! Klicka på bilderna nedan och ta del av alla de vackra områdena som man passerar, det här är något att visa upp för turister från när och fjärran. Över 3500 personer kom till invigningen och rekordet med att klippa invigningsband flög all världens väg. Det fullkomligt myllrade av människor i Skeppsviken och med pompa och ståt är nu äntligen promenaden invigd och på plats. Det är så vackert att man nästan får gåshud, vilken oas vi har fått. Pricken över i’et var en kall öl på Lindesnäs innan det bar av tillbaks till centrum med en av de vita båtarna, Gustafsberg! I folkvimlet syntes, Scherman, Sonny, Birgitta, Robert, Sara, icke, Rolle, Sundberg och Sari för att nämna några. På scenen underhöll Kim med Mortens husband, kaffet smakade gott och bullarna var ljuvliga. Tjohoo!
Grattis Uddevalla. Det här var en historisk dag, är glad att jag var på plats!
L. Wallin

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: