I Mitt Vardagsrum 2010

Micah, Kurt, Asa (US) + Ulf (Swe) fyllde vardagsrummet!

4/3 – 2010
Det här var en kväll som skulle kunnat ha utspelas i vilket klassiskt bohemområde som helst i världens storstäder, Kreuzberg, Greenwich Village, you name it! Det skulle kunna ha varit 1960-tal, en tidslös kulturkväll när den är som allra bäst. God mat på bordet, ett glas rött, vänner och bargäster i mängder och så först ut en poet Ulf Green på scenen. Ulf var på sitt allra bästa humör och bjöd inspirerat på samhällskritik och värme med sina dikter.
Kurt Weisman (US) trollband publiken med sin sköra sång, likt en Anthony Johnson försedd med gitarr, otroligt vackert.
Micah Blue Smaldone (US) bjöd på enormt skickligt gitarrspel och grym singer/songwriter folkmusik. Trots feberattacker så fick Micah med sig publiken och det ropades fram extranummer. Asa Irons (US) hade genom sitt tidigare medlemskap i Stonergruppen Witch lockat Uddevallas samtliga stoner-fans till Mortens. The Junkies var givetvis på plats! Coolt som fan och riktigt bra singer/song/folkmusik. En alldeles fantastisk kulturkväll i Uddevalla. Tack, menar det verkligen, publik, artister, Mortens och Sensus.

Lars Wallin
Kulturföreningen Uddevallakassetten


About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: