Klubb Eko 2010

7/10 -10 Sumie Nagano + Hector Projector + The Thunderbirds på Klubb Eko

7/10 -10 Sumie Nagano + Hector Projector + The Thunderbirds på Klubb Eko

Sumie Nagano från Göteborg inledde Klubb Eko denna kväll med vackra sånger och melodier som förde tankarna till artister som Sophie Zelmani, vackert, lågmält, höst och levande ljus. Johan aka Hector Projector från Kungälv bjöd även han på en mycket stark och inspirerande konsert, ska man jämföra så varför inte med vår lokala hjälte Two Headed Dog, och om man jämför, det lyfte ännu ett hack när han sjöng på svenska, mycket mycket bra konsert. Tyvärr utgick kvällens föreläsning av Medveten Konsumtion pga förhinder. Miljön fanns dock i fokus via ekologisk mat och dryck. Kvällen avslutades med magnifika, good old Thunderbirds! Doffe och hans mannar/kvinnor bjöd på en ruskigt bra konsert, vet inte hur de bär sig åt, men bandet lyckas alltid få igång publiken. Kvällens höjdpunkt var när Koffe lirade banjo, helt fantastiskt! Hyfsat med folk, kort och gott en bra kväll i Uddevalla.

Lars Wallin
Kulturföreningen UddevallakassettenAbout uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: