Nyheter

Spännande besök på säsongsavslutningen för Klubb Eko.

Torsdag den 21 okt är det säsongsavslutning för Klubb Eko, fasen känns som om vi precis har börjat, men så är det. Mortens är upptaget med julshower osv. Avslutningen blir dock väldigt spännande. Vi har besök av The Naima Train, vinnare av bla Musik Direkt, Rockkarusellen mm, det är en otrolig hype just nu runt denna artist så missa inte detta.
Ägarna till butiken E.K Logisk Butik kommer och berättar om KRAV och ekologiska varor, det blir även smakprov. I restaurangen finns som vanligt ekologiskt vin, öl, mat (Vegetarisk). Det pågår Fairtrade veckor och det serveras givetvis även Fairtrade produkter. Bandet The Bitter Sick And Die Alones bjuder på det perfekta soundtracket till hösten, och jodå vi har levande ljus på scenen. Varmt välkomna!

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: